توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

امانت دار خدا باشیم

  • کد خبر: ۱۵۷۵۲۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳
امانت دار خدا باشیم
امانت‌هایی که بر نمی‌گردند معمولا نشانه‌های خوبی نیستند اینکه فرد به طرف مقابلش این پیام را منتقل می‌کند که خیلی ممکن است مورد اعتماد نباشد.

کتابخانه اش پر بود از کتاب‌هایی که هرگز خودش آن‌ها را نخریده بود! معمولا از این و آن کتاب امانت می‌گرفت و خیلی برایش مهم نبود کتاب‌ها را به صاحبانشان برگرداند. البته اگر این وسط کسی خودش پیگیر بود و می‌گفت، بر می‌گرداند، اما خودش را مقید به بازگرداندن کتابی که امانت گرفته بود نمی‌کرد. شاید برخی از ما هم مبتلا به این ویژگی باشیم یا کسانی را دیده باشیم که ممکن است وسیله‌ای یا کتابی را به امانت بگیرند و دیگر هیچ وقت بر نگردانند.

برخی که آدم‌های دست و دل بازی هستند خیلی پیگیر نمی‌شوند و فراموش می‌کنند، اما برای برخی دیگر زمینه ساز دلخوری می‌شود. امانت‌هایی که بر نمی‌گردند معمولا نشانه‌های خوبی نیستند اینکه فرد به طرف مقابلش این پیام را منتقل می‌کند که خیلی ممکن است مورد اعتماد نباشد. اینکه بار دیگر اگر درخواستی داشته باشد بی پاسخ می‌ماند و اگر در شرایطی ضروری نیاز به امانت گرفتن وسیله، کتاب یا... را پیدا کند کسی دیگر به او امانت نمی‌دهد. اگرچه

امانت داری فقط در قالب اشیا و کالا‌ها و کتاب‌ها و... خلاصه نمی‌شود. گاهی امانت کلمه‌ها هستند. گاهی راز‌های مگوی آدم‌ها هستند که به وقت درد دل‌ها و همدردی‌ها ممکن است به امانت نزد دیگری باشند. گاهی هم این امانت آن قدر بزرگ و با عظمت می‌شود که خداوند بر شانه‌های بندگانش می‌گذارد. چنانکه حافظ گفت: «آسمان بار امانت نتوانست کشید، قرعه فال به نام من دیوانه زدند.» و آدمی که سزاوار امانت خدا باشد، باید از پس امانت‌های دیگر هم
بر بیاید. «إِنَّ اللَّهَ یَأمُرُکُم أَن تُؤَدُّوا الأَماناتِ إِلى أَهلِها، خداوند به شما فرمان می‌دهد که امانت‌ها را به صاحبانش بدهید.» (فرازی از آیه ۵۸ سوره نساء)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->